Bakkerij Friso uit Bitgummole staat bekend om zijn ruime assortiment.

 

Bakkerij Friso streeft naar kwaliteit, goede grondstoffen en creatieve nieuwe producten. Regelmatig wordt het ruime assortiment vernieuwd met heerlijke nieuwe lekkernijen. Tijdens de feestdagen komen er producten die speciaal voor die betreffende dagen gemaakt worden.

Bij ons vind je een ruime selectie aan zoete en hartige lekkernijen, gemaakt met alleen de beste ingrediënten en volgens traditionele recepten. Of je nu op zoek bent naar een knapperig stokbrood voor bij de lunch, een decadente taart voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets lekkers om jezelf te verwennen, wij hebben het allemaal.


Vers brood & broodjes

Ons brood, de broodjes en stokbroden, alles wordt dagelijks vers gebakken en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. We gebruiken alleen de beste granen, zodat ons brood niet alleen lekker, maar ook voedzaam is. Het is rijk aan vezels en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien hebben we een breed assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu houdt van volkoren, spelt, of meergranen brood, bij ons vind je het allemaal.Banket &
Koeken

Heb je zin in iets zoets? Dan zijn de heerlijke banketbakkers koeken precies wat je nodig hebt! Deze smaakvolle koeken zijn gemaakt met de fijnste ingrediënten en gebakken volgens traditionele recepten, zodat je kunt genieten van de heerlijke, authentieke smaak van echte banketbakkers.Taarten &
Gebak

Verwen je smaakpapillen met onze heerlijke taarten! Of je nu op zoek bent naar een verjaardagstaart, bruidstaart of gewoon iets lekkers voor bij de koffie, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze taarten & gebakjes worden gemaakt met de beste ingrediënten en met liefde en vakmanschap bereid. Proef het zelf en laat je verrassen.

Wilt u een taart bestellen met een eigen opdruk? Bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum?  Mail uw opdruk (graag 3 dagen voor levering) naar onze winkelmedewerkers en geef door op welke taart (of oranjekoek) u deze opdruk graag ziet.

TIP:
Ook voor bedrijven die hun personeel willen verrassen met iets lekkers verzorgen wij gebak met logo's of een afbeelding.


Fryske specialiteiten

Onze specialiteiten zijn gemaakt met de beste ingrediënten en met liefde en zorg bereid. Oranjekoek, Fryske Dúmkes  en natuurlijk ook de Fryske Sûkerbôle en sûkerpofkes mogen niet ontbreken in ons assortiment. De grote topper van het ruime assortiment is op het gebied van gebak de oranjekoek. Wekelijks worden er duizenden stukjes van dit typische Friese gebak gemaakt.Cadeaumanden &
Cadeaubonnen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de zoetekauw in je leven? Geef ze een cadeaubon of een leuke cadeaumand van de bakker! Onze bonnen zijn goed voor de heerlijkste broodjes, taarten, koekjes en andere lekkernijen. Laat ze genieten van de smaakvolle creaties van onze bakkerij. Bestel nu en maak hun dag nog zoeter!

TIP:
Ook voor bedrijven die hun personeel willen verrassen met iets lekkers verzorgen wij graag een mooi pakket!