Bakkerij Friso, ook voor zakelijke klanten

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen tot in de puntjes verzorgt? Zoek niet verder! Bij Bakkerij Friso streven we ernaar om u en uw gasten te verrassen met heerlijke lekkernijen. Onze uitgebreide selectie van gebak of een taart met uw logo, hartige warme broodjes en koeken zal uw smaakpapillen verwennen.

Of het nu gaat om een ochtendvergadering, een teamlunch of een bedrijfsfeest, wij hebben de perfecte opties om aan al uw wensen te voldoen. Ons team gebruikt alleen de beste ingrediënten om smaakvolle creaties te maken.

Naast onze heerlijke producten bieden we ook op maat gemaakte cadeau pakketten aan. Of u nu uw gewaardeerde klanten wilt bedanken of uw medewerkers wilt verwennen, onze cadeau pakketten zijn het perfecte geschenk. We kunnen de pakketten aanpassen aan uw specifieke voorkeuren en zelfs uw bedrijfslogo toevoegen voor een persoonlijke touch.

Bij Bakkerij Friso begrijpen we dat professionaliteit en punctualiteit cruciaal zijn in de zakelijke wereld. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze bestellingen op tijd en zorgvuldig worden geleverd, zodat u zich kunt concentreren op uw bijeenkomst. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw volgende zakelijke evenement tot een succes maken.


Warme, hartige broodjes

Onze warme, hartige broodjes zijn een perfecte keuze voor vergaderingen, bedrijfslunches, evenementen of gewoon als een heerlijke traktatie voor uw team. Met een breed scala aan smaken en vullingen zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is.

Wij kunnen de hartige broodjes op de gewenste tijd WARM bij u afleveren!


Banket &
Koeken

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan koek en banket om uw vergaderingen en andere bijeenkomsten extra smaakvol te maken. Van gevulde koeken tot overheerlijke petit fours en ambachtelijk gebak, wij bieden voor elk wat wils. Trakteer jezelf en je team op een verrukkelijk moment met onze heerlijke koek en banket selectie.Taarten &
Gebak met logo

Bij Bakkerij Friso hebben we een scala aan mogelijkheden voor zakelijke klanten op zoek naar gebak en taarten met een bedrijfslogo. Onze bakkers kunnen uw logo nauwkeurig reproduceren op heerlijke taarten, oranjekoek en petit fours. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of zakelijke bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat uw logo straalt op onze ambachtelijke lekkernijen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw gepersonaliseerde producten te bestellen.Cadeaumanden &
Cadeaubonnen

Bakkerij Friso biedt diverse mogelijkheden voor cadeaupakketten op maat voor zakelijke klanten. Onze pakketten kunnen worden gepersonaliseerd met het bedrijfslogo, waardoor ze een uniek en op maat gemaakt geschenk vormen. Van heerlijke ambachtelijke broden tot smakelijke gebakjes en koekjes, we stellen graag een assortiment samen dat past bij de wensen van uw bedrijf. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat uw zakelijke cadeaupakketten een positieve indruk achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.