Bakkerij Friso uit Bitgummole staat bekend om zijn ruime assortiment

Bakkerij Friso streeft naar kwaliteit, goede grondstoffen en creatieve nieuwe producten. Regelmatig wordt het ruime assortiment vernieuwd met heerlijke nieuwe lekkernijen. Tijdens de feestdagen komen er producten die speciaal voor die betreffende dagen gemaakt worden.

Een greep uit het ruime assortiment:

Diverse brood soorten Gesorteerd gebak
Diverse broodjes Oranjekoeke
Diverse reepkoeken Eierkoeken
Diverse soorten cake Fryske dûmkes
Hartige broodjes Kado manden

Bakkerij-Friso-koeken-bakken

Eigen bakkerij

Bakkerij Friso bezit een eigen bakkerij waar de lekkerste brood en banket wordt gemaakt. Met veel plezier wordt het assortiment dagelijks uitgebreid en kunt u genieten van de vers gebakken specialiteiten. Hans en Marcel hebben hier de dagelijks leiding en voorzien deze bakkerij van de nieuwste snufjes. De laatste aanschaf waren twee nieuwe ovens, waaronder een computergestuurde rijskast. Werd er voorheen nog voor 4 uur ’s ochtends begonnen met de werkdag, nu kan dat zo’n anderhalf uur later.

Friese specialiteiten

De grote topper van het ruime assortiment is op het gebied van gebak de oranjekoek. Wekelijks worden er duizenden stukjes van dit typische Friese gebak gemaakt.

Taart met eigen opdruk

Wilt u een taart bestellen met een eigen opdruk? Bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum?  Mail uw opdruk (graag 3 dagen voor levering) naar h.friso@chello.nl en geef door op welke taart of oranjekoek u deze opdruk graag ziet.

Banket Friesland

Bakkerij Friso Beetgumermolen
Bakkerij Friesland